Babagan Perusahaan

Zhejiang Shuangyang Group Co., Ltd. didegaké ing taun 1986, minangka perusahaan swasta, salah sawijining Star Enterprise ing Kutha Ningbo ing taun 1998, lan disetujoni dening ISO9001/14000/18000.We dumunung ing Cixi, kutha Ningbo, kang mung siji jam kanggo Ningbo pelabuhan lan bandara, lan rong jam kanggo Shanghai.Nganti saiki, ibukutha kadhaptar luwih saka 16 yuta USDollar.Area lantai kita kira-kira 120.000 sqm, lan area konstruksi udakara 85.000 sqm.Ing 2018, total turn over kita yaiku 80 yuta USDollar.Kita duwe sepuluh wong R&D lan luwih saka 100 QC kanggo njamin kualitas, saben taun, kita ngrancang lan ngembangake luwih saka sepuluh produk anyar sing dadi produsen timbal.Produk utama kami yaiku timer, soket, kabel fleksibel, kabel listrik, colokan, soket ekstensi, gulungan kabel, lan lampu.Kita bisa nyedhiyakake macem-macem timer kayata timer saben dina, timer mekanik lan digital, timer count down, timer industri karo kabeh jinis soket.Target pasar kita yaiku pasar Eropa lan pasar Amerika.Produk kita disetujoni dening CE, GS, D, N, S, NF, ETL, VDE, RoHS, REACH, PAHS lan ing.Kita duwe reputasi apik ing antarane para pelanggan.Kita tansah fokus ing pangayoman lingkungan lan safety manungsa.Ningkatake kualitas urip minangka tujuan pungkasan.Kabel listrik, kabel ekstensi lan gulungan kabel minangka bisnis utama, kita minangka produsen utama pesenan promosi saka pasar Eropa saben taun.Kita minangka produsen Top siji sing kerja sama karo Layanan Global VDE ing Jerman kanggo nglindhungi merek dagang.Sambutan kanggo kerjo bareng karo kabeh pelanggan kanggo entuk manfaat bebarengan lan mangsa padhang.

Langganan Buletin Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

Tindakake Kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns05